bon-firem.paella(small).jpg

Bonfire BBQ driepoten zijn ideaal om mee te koken. De Bon Fire barbecue driepoten zijn compact wanneer je ze mee wilt nemen en stabiel in gebruik.

Bon Fire heeft twee maten barbecue driepoten in het assortiment.

 1. hoogte gemonteerd 140 cm. / 70 cm. in delen
 2. hoogte gemonteerd 175 cm. / 90 cm. in delen

De grote bbq driepoot ( 175 cm. ) is de zwaar gewicht onder de driepoten die momenteel te koop zijn. Grote gietijzeren pannen ( 20 kg. en meer ) zijn geen probleem. Roosters met een diameter van 80 cm. passen probleemloos.

De bbq driepoot ( 140 cm. ) is ideaal voor het meenemen tijdens je vakantie. Deze driepoot past op de vuurschaal met long legs.

De driepoten van Bon Fire hebben een centrale ketting met draaimogelijkheid. Wanneer je je pan niet constant op één plaats in het vuur wilt laten hangen kun je doormiddel van de hendel (boven aan de driepoot ) de pan laten ronddraaien.

Aan de poten van de driepoten zitten haken waaraan je op verschillende niveaus een rooster of bakplaat kan hangen.

Optioneel:

 1. twee maten kettingen voor het ophangen van je rooster of bakplaat
 2. opberg en transport tas voor de 140 cm. driepoot.
 3. Bon-Fire tipi hoes voor de 140 cm. en de 175 cm. driepoot
 4. Bon-Fire kruidenrek voor bevestiging aan je driepoot
 5. Vuurschaal long legs ( 140 cm. driepoot )

 

 • Bon Fire driepoot
  Bon Fire driepoot

  Deze driepoot van Bon Fire heeft een hoogte van 140 cm. Wanneer je hem demonteerd past hij in de opberg/transport tas van Bon Fire. Gedemonteerd is de afmeting 70 cm. Hij wordt geleverd met een centrale ketting.

  Aan de beugel,…

  € 69,95
 • Bon Fire driepoot XL
  Bon Fire driepoot XL

  XL driepoot van Bon Fire. Deze zware uitvoering driepoot is geschikt voor grote pannen en grote roosters. De bijgeleverde ketting set bestaat uit een centrale ketting en een kettingset waaraan het rooster gehangen kan worden.

  De…

  € 99,95
 • Bon Fire kruiden rek
  Bon Fire kruiden rek

  Altijd peper en zout bij de hand. Gemakkelijk te bevestigen aan de twee maten driepoten. Deze peper/zout molentjes zijn een aanwinst voor idere buitenkook liefhebber.

  € 34,95
 • Ketting set 50 cm.
  Ketting set 50 cm.

  Chromen kettingset met een lengte van 50 cm. Deze kettingset is geschikt voor de 140 cm. driepoot. Hieraan kunt u een rooster hangen.

  € 7,50
 • Ketting set 60 cm.
  Ketting set 60 cm.

  Chromen kettingset met een lengte van 60 cm. Deze kettingset is geschikt voor de 175 cm. driepoot. Hieraan kunt u een rooster hangen.

  € 8,50