popcorndrieluikbonfire.jpg

 houtensteel.jpg

                popcorn.jpg poptopmetkoekenpan.jpg poptopdeksel.jpg

bonfirekoekenpan.jpg

4kopie.jpg

Popcorn maken is het leukste wat er is voor kinderen en natuurlijk voor volwassen. Tijdens het barbecuen, vuurtje stoken of boven de vuurkorf kun je naast popcorn ook tammekastanjes, beukenootjes of walnoten poffen.

Laat de kinderen het proces zien hoe gedroogde mais boven open vuur veranderd in heerlijk popcorn. Het geluid van het poffen en de geur van de warme mais zal ieder kind boeien.

De lange steel van de koekenpan ( 130 cm. lang ) waarop de poptop geplaatst kan worden is veilig en goed te hanteren. Wanneer de popcorn klaar is kun je je eigen gemaakte popcorn uit serveren in de omgedraaide poptop.

 

 • Bon Fire Koekenpan 20 cm.
  Bon Fire Koekenpan 20 cm.

  Deze zwaar geëmailleerde koekenpan, met een deelbare steel van 130 cm. lang, is uitermate geschikt voor het gebruik bij open vuur. De diameter van de pan is 20 cm.

  Naast alle gerechten en producten die je thuis ook in je…

  € 26,95
 • Bon Fire koekenpan 28 cm.
  Bon Fire koekenpan 28 cm.

  Deze zwaar geëmailleerde koekenpan, met een deelbare steel van 130 cm. lang, is uitermate geschikt voor het gebruik bij open vuur. De diameter van de pan is 28 cm.

  Naast alle gerechten en producten die je thuis ook in je…

  € 29,95
 • Bon Fire popcorn deksel 20 cm.
  Bon Fire popcorn deksel 20 cm.

  Deze popcorn deksel past op de koekenpan met een diameter van 20 cm. Door de gaatjes kun je goed in de gaten houden wanneer de mais gaat popen. Wanneer de mais is veranderd in popcorn kun je de met één hand de poptop vasthouden…

  € 19,95
 • Bon Fire popcorn deksel 28 cm.
  Bon Fire popcorn deksel 28 cm.

  Deze popcorn deksel past op de koekenpan met een diameter van 28 cm. Door de gaatjes kun je goed in de gaten houden wanneer de mais gaat popen. Wanneer de mais is veranderd in popcorn kun je de met één hand de poptop vasthouden…

  € 26,95
 • Bon Fire set 28 cm.
  Bon Fire set 28 cm.

  Deze set bestaat uit een koekenpan en een poptop met een diameter van 28 cm.

  € 52,50
 • Bon Fire set 20 cm.
  Bon Fire set 20 cm.

  Deze set bestaat uit een koekenpan en een poptop met een diameter van 20 cm.

  € 42,50