bonfirebroodstick(2).jpg bonfirebroodstick.jpg

De broodstick is ideaal om boven open vuur je brood te garen. De deelbare lange stok ( 140 cm. lang ) en de geëmailleerde stalen broodpin zijn kind vriendelijk en veilig in gebruik.

De geëmailleerde stalen broodpin is hol waardoor het broodje ook van binnen uit gaart. Het broodjes is altijd gaar en zal geen teleurstelling geven ten opzichte van een broodje garen op bijvoorbeeld een wilgentak. Wanneer je je broodje er afhaalt kun je deze gebruiken om een hotdog broodje te maken.  In tussen tijd kun je namelijk de worstjes opwarmen in een Bon Fire pan.

Optioneel:

 1. grondpin houder voor vork of broodstick

bon-firelogo7rand.jpg

De vork, met deelbare houten stok ( 130 cm. lang ) heeft drie RVS tanden. Hieraan kun je boven open vuur ideaal je worstje, banaan, appel of marshmallow bereiden.

bonfirebbqvork130cm.lang.jpg bonfirebbqvork.jpg  bonfirevorkx-larg.jpg

 

bonfirebbqvork130lang.jpg

 • Bon Fire grond pin
  Bon Fire grond pin

  Deze grondpin is ontwikkeld om u meerdere dingen tegelijk te doen. Zet de grondpin in de grond, schuif de stick met brood in de houder boven het vuur en ga onder tussen je kinderen helpen met bijvoorbeeld pannenkoeken bakken.

  De…

  € 15,95
 • Bon Fire Vork XXL
  Bon Fire Vork XXL

  De vork, met deelbare houten stok ( 130 cm. lang ) heeft drie RVS tanden. Hieraan kun je boven open vuur ideaal je worstje, kippenkluif, banaan, appel of marshmallow bereiden.

  € 25,95
 • Bon Fire brood stick
  Bon Fire brood stick

  Maak gemakkelijk en snel uw wikkelbroodje boven open vuur. Door de lange, deelbare stok is het erg veilig in gebruik door kinderen. Omdat de geëmailleerde broodpin hol is gaart het broodje ook van binnen uit. Geen teleurstelling…

  € 25,95